Περί του παρόντος ιστολογίου

Αυτό το blog είναι αφιερωμένο σε θέματα κρασιού και όχι μόνο. Η σχέση μου με το κρασί είναι αυστηρά ερασιτεχνική, οπότε μην περιμένετε αναλύσεις που μπορούν να σταθούν σε μια εξέταση από επαγγελματία του χώρου. Για το μεράκι μου γράφω. Ελπίζω μάλιστα κάποια στιγμή ν να ανέβουν ποστ και από συνεργάτες, για οποιοδήποτε θέμα είναι έστω και αμυδρά σχετικό με τον οίνο.

Να σημειώσω ότι το blog αυτό δεν έχει σχέση (ούτε προσπαθεί να αποκτήσει) με το ομότιτλο βιβλίο της Νίκης Μηταρέα (εκδ. Ελληνικά Γράμματα). Έμαθα την ύπαρξή του αργότερα από την ονοματοδοσία του blog. Πάντως, ως βιβλίο συνταγών, το θεωρώ καλό και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές.

Απαντώ στο e-mail mpampakis_blogATyahooDOTcom. Αν τώρα έχετε υπομονή για να μάθετε περισσότερα για το ποιος είμαι πρέπει να επισκεφθείτε το κυρίως blog μου: mpampakis.wordpress.com – αν όχι, δεν πειράζει. Έτσι και αλλιώς, ετοιμάστε τα ποτήρια για το επόμενο! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ: από την στιγμή που το παρόν ιστολόγιο είναι αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο κρασί, θα παρακαλούσα όσους δεν βρίσκονται στη νόμιμη ηλικία για κατανάλωση αλκοόλ να φύγουν. Εδώ θα είμαστε να επιστρέψουν όταν με το καλό έρθει η ώρα. Ευχαριστώ.

Advertisements